search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:43
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Ακυρώνεται η βοήθεια 200 εκ. δολαρίων στους Παλαιστίνιους

24.08.2018 20:21
Koρωνοϊός: Οι ΗΠΑ με 5.000 θύματα ασχολούνται με τους νεκρούς της... Κίνας  - Media

 

Η κυβέρνηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε απόψε ότι ακυρώνει την παροχή βοήθειας ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων στους Παλαιστίνιους της Δυτικής Όχθης και της Λωρίδας της Γάζας.

“Κατόπιν αιτήματος του προέδρου, θα κατευθύνουμε αλλού περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν αρχικά για προγράμματα στη Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας. Οι πόροι αυτοί θα διατεθούν σε προγράμματα υψηλής προτεραιότητας αλλού” ανέφερε στους δημοσιογράφος ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ο ίδιος αξιωματούχος, που μίλησε υπό τον όρο ότι θα τηρηθεί η ανωνυμία του, είπε ότι η απόφαση αυτή αλήφθη αφού επανεξετάστηκε το θέμα ώστε να διαπιστωθεί αν τα χρήματα αυτά δαπανώνται προκειμένου να διασφαλιζονται τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:43