search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:16
MENU CLOSE

Αιφνιδιαστικά στην Σκωτία ο Πουτζδεμόν

24.08.2018 20:33
Αιφνιδιαστικά στην Σκωτία ο Πουτζδεμόν - Media

 

Ο πρώην πρόεδρος της Καταλονίας Κάρλες Πουτζδεμόν έφτασε αιφνιδιαστικά στη Σκωτία, όπου θα συμμετάσχει την Κυριακή σε ένα συνέδριο, στο περιθώριο του φεστιβάλ “Πέρα από τα σύνορα” (Beyond Borders), ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Καταλονίας.

Είναι το πρώτο ταξίδι του Πουτζδεμόν σε άλλη χώρα αφότου εγκαταστάθηκε, στα τέλη Ιουλίου, στο Βέλγιο, αφού η ισπανική δικαιοσύνη απέσυρε το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του.

“Προσγειώθηκε σήμερα το απόγευμα στο Εδιμβούργο, προερχόμενος από τις Βρυξέλλες” ανέφερε η Βαρκελώνη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα συμμετάσχει την Κυριακή σε ένα συνέδριο του Διεθνούς Φόρουμ Πέτα από τα Σύνορα, κατόπιν πρόσκληση των οργανωτών.

Το φεστιβάλ δεν έχει ακόμη τροποποιήσει το πρόγραμμά του στον ιστότοπό του όπου εξακολουθεί να αναφέρει ότι στη συζήτηση θα δώσει το παρών ο νυν πρόεδρος της Καταλονίας Κιμ Τόρα, στενός συνεργάτης του Πουτζδεμόν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30