search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:29
MENU CLOSE

Αλλάζει ζώνη η πιο επιτυχημένη εκπομπή του ΑΝΤ1;

25.08.2018 11:22
Αλλάζει ζώνη η πιο επιτυχημένη εκπομπή του ΑΝΤ1; - Media

 

Σημαντικές θα είναι οι αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν. Το κανάλι του Αμαρουσίου θέλει να αφήσει πίσω του τη χρονιά που μας πέρασε και που ήταν καταστροφική από άποψη τηλεθέασης. Στο κανάλι έγιναν αλλαγές και σε πρόσωπα.

Ήδη από τα μέσα του 2018 παρελθόν αποτελεί και ο Γιάννης Λάτσιος που είχε την ευθύνη του προγράμματος. Όμως εκτός των άλλων θα υπάρξουν και προσθαφαιρέσεις στο ήδη υπάρχων πρόγραμμα. «Το Ταίρι Ξέρει» αποτέλεσε μια από τις επιτυχημένες επιλογές του καναλιού.

Η εκπομπή με τον Τόνι Σφήνο στην παρουσίαση που είναι στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1 σημειώνει 20άρια κάθε βράδυ. Όπως όλα δείχνουν τη νέα σεζόν θα βρίσκεται σε άλλη ζώνη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» οι ιθύνοντες του καναλιού σκέφτονται να μεταφέρουν την εκπομπή στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Το ίδιο δημοσίευμα σημειώνει ότι δεν αποκλείεται η εκπομπή να μεταδίδεται και στη βραδινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν το δημοσίευμα επιβεβαιωθεί και αν η επιλογή του ΑΝΤ1 τελικά δικαιωθεί με την «μετακόμιση» του Τόνι Σφήνου σε άλλη ζώνη.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:28