search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:52
MENU CLOSE

Οι Ρώσοι προειδοποιούν για προβοκάτσια Τζιχαντιστών στη Συρία που θα δώσει την αφορμή για νέους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ

25.08.2018 15:34
Οι Ρώσοι προειδοποιούν για προβοκάτσια Τζιχαντιστών στη Συρία που θα δώσει την αφορμή για νέους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ - Media

 

 

Για προβοκάτσια που βρίσκεται «στα σκαριά» στη Συρία, προκειμένου να δώσει την αφορμή στις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους για νέες αεροπορικές επιδρομές στην πολύπαθη χώρα, κάνουν λόγο οι Ρώσοι.

Όπως μεταδίδει το Russia Today, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι τζιχαντιστές στη Συρία ετοιμάζονται να «στήσουν» νέα επίθεση με χημικά, προκειμένου να δημιουργήσουν το πρόσχημα για νέα επέμβαση των δυτικών δυνάμεων. Ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας ανέφερε μάλιστα ότι γιαυτόν τον σκοπό πλοίο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού βρίσκεται, οπλισμένο με πυραύλους, βρίσκεται ήδη στον περσικό κόλπο.

Πάντα σύμφωνα με τους Ρώσους μεγάλες ποσότητες χλωρίνης έχουν μεταφερθεί σε χωριό για να χρησιμοποιηθούν από τους τζιχαντιστές, ενώ επί τόπου βρίσκεται ομάδα που έχουν εκπαιδεύσει οι Βρετανοί. Η εν λόγω ομάδα θα εμφανιστεί, αναφέρουν οι Ρώσοι, ως ομάδα διάσωσης από τα «λευκά κράνη».

Παράλληλα το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών προειδοποιεί τις ΗΠΑ να μην προχωρήσουν σε απερίσκεπτες ενέργειες στη Συρία, κάνοντας λόγο για προσπάθεια να βρεθούν τα προσχήματα που θα επιτρέψουν παρέμβαση για αλλαγή καθεστώτος στη Δαμασκό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:50