search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:25
MENU CLOSE

My Style Rocks: Δεν πρόλαβε να κάνει πρεμιέρα και… «κόβεται» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

26.08.2018 08:04
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαντά για τη.. βόλτα στο σκάφος – «Kάποιοι έχουν ξεπεράσει τα όρια» (Video) - Media

 

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την επιστροφή του «My Style Rocks» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο τιμόνι της παρουσίασης μετρά λίγες μόνο ώρες και ήδη το κανάλι του Φαλήρου δέχτηκε την πρώτη απόρριψη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κυπριακού «TV Capuccino», ο ΣΚΑΪ βρήκε την πόρτα του τηλεοπτικού σταθμού Sigma κλειστή, καθώς οι ιθύνοντες αποφάσισαν να μην προβάλλουν στην Κύπρο τον 2ο κύκλο του ριάλιτι μόδας, όπως κάνουν με πολλά προγράμματα του σταθμού.

Αιτία; Τα μέτρια νούμερα της πρώτης σεζόν του παιχνιδιού.

Αντιθέτως, το «Power Of Love» κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο πρόγραμμά του, την ώρα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου… δεν πέρασε καν το τεστ της Κύπρου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το ριάλιτι θα χάσει μεγάλη μερίδα του κοινού, αφού η Κύπρος συμμετέχει πάντα ενεργά στις ψηφοφορίες. Ωστόσο, ο ΣΚΑΪ σκοπεύει να στηρίξει το πρόγραμμά του όσο και με όποιους τρόπους μπορεί.

Φυσικά, στην Ελλάδα τα νούμερα αποκλείεται να απογοητεύσουν, μιας και το κοινό έχει ξεκαθαρίσει πως τα τουρκικής παραγωγής ριάλιτι του καναλιού του Φαλήρου τα «τιμά» ιδιαιτέρως.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:25