search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:58
MENU CLOSE

Περίεργα περιστατικά με ηλικιωμένους στην Κρήτη: Τους σταματούν στον δρόμο και παριστάνουν… συγγενείς και φίλους

26.08.2018 08:25
Προσποιήθηκε τον υπάλληλο της ΔΕΗ και έκλεψε χρήματα από ηλικιωμένη - Media

 

Περιστατικά που σπέρνουν την ανησυχία στους πολίτες και προβληματίζουν τις αρχές, δημοσίευσε το zarpanews.gr

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στο zarpanews.gr και δήλωσε στις αστυνομικές αρχές μια κάτοικος του Βαμβακόπουλου στα Χανιά, αυτοκίνητα σταματούν ηλικιωμένους στην ευρύτερη περιοχή και επιχειρούν να τους παραπλανήσουν με σκοπό να τους αποσπάσουν χρήματα.

Η καταγγέλλουσα (τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση του zarpanews.gr), βίωσε στο στενό οικογενειακό της κύκλο δύο περιστατικά και συγκεκριμένα στη μητέρα και την πεθερά της. Όπως τις εξιστόρησαν και οι δύο, η μία το πρωί της Τετάρτης κινούμενη στη λεωφόρο Καζαντζάκη κοντά στον Άγιο Στυλιανό, κοντοστάθηκε όταν την πλησίασε ένα αυτοκίνητο όπου ο οδηγός ισχυρίστηκε ότι είναι συγγενής της σε ανάγκη με σκοπό να τον ενισχύσει οικονομικά.

Ευτυχώς η ηλικιωμένη γυναίκα έχοντας γνώση για τους επιτήδειους που προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα με κάθε τρόπο, δεν πίστεψε στα λόγια του και αφού του αρνήθηκε ευγενικά, απομακρύνθηκε από το σημείο.

Την επόμενη μέρα -Πέμπτη πρωί, ανάλογη εμπειρία έζησε και η πεθερά της καταγγέλλουσας όπου στον ίδιο δρόμο εντός του οικισμού του Βαμβακόπουλου αυτή τη φορά, ένα διαφορετικό αυτοκίνητο την προσέγγισε, με τον οδηγό αυτή τη φορά να αναφέρει ότι είναι φίλος των παιδιών της. Η ίδια υποψιάστηκε ότι πρόκειται για απάτη, του απάντησε ότι δεν έχει παιδιά και έφυγε γρήγορα.

Και για τα δύο περιστατικά έχει ενημερωθεί η αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνα αν και προς το παρόν δεν έχει περισσότερα στοιχεία για τους δράστες, ενώ παρακαλούνται όσοι αντιμετώπισαν παρόμοια περιστατικά να επικοινωνήσουν με τις αρχές για να το δηλώσουν.

Πηγή: zarpanews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:56