search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:25
MENU CLOSE

«Ανήθικη πρόταση» σε σέξι Βρετανίδα: Ρώσος ολιγάρχης της πρόσφερε 275.000 ευρώ για μια καυτή βραδιά (Photos)

26.08.2018 11:36
«Ανήθικη πρόταση» σε σέξι Βρετανίδα: Ρώσος ολιγάρχης της πρόσφερε 275.000 ευρώ για μια καυτή βραδιά (Photos) - Media

 

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε μια Βρετανίδα καλλονή που είχε φωτογραφηθεί πρόσφατα για την εφημερίδα Sun, όταν ο ατζέντης της την ενημέρωσε για μια παράξενη «επαγγελματική» πρόταση.

Η 31χρονη Ρίαν Σάτζεν τράβηξε την προσοχή ενός Ρώσου ολιγάρχη με την πρόσφατη σέξι φωτογράφησή της, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Ο άνδρας, ο οποίος δούλευε παλιά ως τραπεζίτης και πλέον έχει αποκτήσει μια τεράστια περιουσία μέσω συναλλαγών με bitcoin, πρότεινε στη Βρετανίδα καλλονή το τεράστιο ποσό των 250.000 λιρών (περίπου 275.000 ευρώ) για να περάσει μία βραδιά μαζί του.

Αλλά, η 31χρονη είναι αρραβωνιασμένη με έναν ηθοποιό και πρόκειται να παντρευτεί τον επόμενο μήνα. Οπότε, δήλωσε στο στενό της περιβάλλον ότι δεν πρόκειται να δεχτεί. «Είναι πολύ ευτυχισμένη με τον μνηστήρα της και έτσι κι αλλιώς δεν συνηθίζει να πουλά το σώμα της για λεφτά» ανέφερε στη Sun ένας καλός της φίλος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:24