search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:56
MENU CLOSE

«Ο Κώστας Τσάκωνας ήξερε ότι έχει καρκίνο και θα πέθαινε»

27.08.2018 08:37
«Ο Κώστας Τσάκωνας ήξερε ότι έχει καρκίνο και θα πέθαινε» - Media

 

Ο Κώστας Τσάκωνας αποτελούσε έναν από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς του κοινού, τόσο για το ταλέντο του όσο και το χιούμορ του που φρόντιζε πάντα να διαφαίνεται στους ρόλους του.

Ένας από τους συναδέλφους του που ήταν και πολύ στενός του φίλους, Πέτρος Ξεκούκης, μίλησε στην Espresso και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τρόπο που ο Κώστας Τσάκωνας αντιμετώπιζε την ασθένειά του.

Συγκεκριμένα, μίλησε για ένα αστείο που του είχε κάνει ο ηθοποιός αποδεικνύοντας ότι ακόμη και σε εκείνη την τόσο δύσκολη περίοδο της ζωής του δε σταμάτησε ποτέ να χαμογελά και να έχει χιούμορ.

«Ως το τέλος, όπως το λες, και θα μοιραστώ μαζί σου ένα αστείο που μου έκανε πριν φύγει από τη ζωή. Ο Κώστας ήξερε ότι έχει καρκίνο και θα πέθαινε. Ένα πρωί με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει: Κάνω έναν θίασο που θα παίζεται αιώνια. Θα είναι η τρελή επιτυχία. Θα έρθεις; Εγώ δεν ήξερα αν γνωρίζει για την αρρώστια του και του απαντώ: «Θα έρθω». Μου ζήτησε να του ορκιστώ κιόλας και όντως ορκίστηκα γιατί ήξερα ότι ο Κώστας δεν θα ζήσει και του είχα μεγάλη αγάπη.

Μόλις του ορκίστηκα, λοιπόν, μου λέει γελώντας: «Ωραία, τώρα που σε λίγες μέρες θα φύγω και θα πάω να βρω τον Μουστάκα, τον Αντονυ και τον Τσιβιλίκα, θα έρθουμε να σε πάρουμε και σένα στον θίασο». Και αρχίζω να φωνάζω «Όχι!». Και μου απαντά με πιο πολλά γέλια: «Δεν υπάρχει όχι. Ορκίστηκες και θα έρθουμε να σε πάρουμε». Ε, τα επόμενα βράδια δεν έκλεισα μάτι.» είπε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:55