search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:14
MENU CLOSE

«Κάναμε εκπομπή και δεν γνώριζε κανείς ότι ήμαστε παντρεμένοι»

27.08.2018 08:58
Κορωνοϊός: Ακυρώσεις και αναβολές σόου, σειρών και αθλητικών προγραμμάτων - Media

 

Έκαναν μαζί εκπομπή στον ΑΝΤ1 κι όμως, κανείς δε γνώριζε ότι οι δυο τους ήταν παντρεμένοι! Ο λόγος για τον Νίκο Μάνεση και τη Φαίη Μαυραγάνη. Ο δημοσιογράφος έδωσε συνέντευξη στο “TV Εθνος” αποκαλύπτοντας ότι και σήμερα δε θα είχε πρόβλημα να κάνει εκπομπή με τη σύζυγό του.

Συγκεκριμένα είπε τα εξής:

Δεν έχουμε καμία αντίρρηση να το κάνουμε. Μας έχει γίνει και πρόταση. Απλά “έτρεχαν” τα συμβόλαιά μας σε διαφορετικές επιχειρήσεις και δεν μπορούσαμε. Άλλωστε, στο παρελθόν έχουμε κάνει μαζί εκπομπή στον ΑΝΤ1. Εμείς ήμασταν το πρώτο ζευγάρι που βγήκε στην τηλεόραση και δεν ήξερε μάλιστα κανείς ότι ήμασταν ζευγάρι. Δεν γνώριζε κανείς ότι ήμασταν παντρεμένοι. Δεν γνώριζε κανείς ότι η Φαίη ήταν έγκυος πριν από 15 χρόνια στην κόρη μας. Δεν το χρησιμοποιήσαμε. Και είπαμε στο κανάλι «να μας βάλετε μαζί, αλλά να ξέρετε ότι εμείς είμαστε ζεύγος», γιατί δεν το ήξεραν ούτε στο κανάλι.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:13