search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:22
MENU CLOSE

Σοβαρά επεισόδια στην Κέρκυρα: Διαμαρτυρία κατοίκων στον ΧΥΤΑ – Ακρωτηριάστηκε 32χρονος

27.08.2018 12:08
Σοβαρά επεισόδια στην Κέρκυρα: Διαμαρτυρία κατοίκων στον ΧΥΤΑ – Ακρωτηριάστηκε 32χρονος - Media

 

Νέα επεισόδια μεταξύ των κατοίκων της Λευκίμμης και της αστυνομικής δύναμης που βρίσκεται από τον Ιούλιο στη περιοχή του ΧΥΤΑ Λευκίμμης, σημειώθηκαν κατά τις βραδινές ώρες της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της καθιστικής διαμαρτυρίας που πραγματοποιούσε μερίδα κατοίκων έξω από τις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ, μετά την απόρριψη του αιτήματός τους, να μπει μια αντιπροσωπεία τριών ατόμων στον ΧΥΤΑ, μία φωτοβολίδα στον ουρανό, προκάλεσε το έναυσμα για την αρχή του «πολέμου» με κατοίκους να επιτίθενται στους αστυνομικούς με φωτοβολίδες, κροτίδες, πέτρες και άλλους αυτοσχέδιους μηχανισμούς και την αστυνομική δύναμη να απαντά με χημικά.

Από τη σύγκρουση, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αυτοτραυματίστηκε ένας 32χρονος, από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό ο οποίος έσκασε στο χέρι του και του ακρωτηρίασε τον καρπό, ενώ τον τραυμάτισε και στο πρόσωπο.

Ο 32χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα και η συλλογή στοιχείων από την αστυνομική διεύθυνση Κέρκυρας.

Να σημειωθεί ότι μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει προσαγωγές, ενώ εξετάζεται το υλικό από αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς που εντόπισε η αστυνομία, σε σημείο των συμβάντων. Εξάλλου, αναμένεται ο σχηματισμός δικογραφίας που θα σταλεί στην Εισαγγελέα Κέρκυρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:14