search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:20
MENU CLOSE

Εξαρθρώθηκε μεγάλη σπείρα διακίνησης ναρκωτικών

27.08.2018 12:45
Φορέας HIV σχεδόν ένας στους τέσσερις τοξικομανείς στην Αθήνα - Media

 

Κύκλωμα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής. Ειδικότερα, συνελήφθησαν, έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην Αθήνα, τη Φθιώτιδα και την Πάτρα, πέντε μέλη της σπείρας, εκ των οποίων τρεις Έλληνες και δύο αλλοδαποί. Επιπλέον, αναζητούνται τρεις αλλοδαποί συνεργοί τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αποκαλύφθηκε η ιεραρχική δόμηση της σπείρας και οι ρόλοι των μελών της, ως προς τη μεταφορά, αποθήκευση και διακίνηση, ενώ εντοπίστηκαν και οι χώροι αποθήκευσης-απόκρυψης των ναρκωτικών. Μάλιστα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες είχαν προβεί σε ενέργειες αγοράς και μετασκευής ταχύπλοου σκάφους, για την μεταφορά ναρκωτικών μέσω θαλάσσης.

Από την αστυνομική έρευνα σε οικίες και χώρους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 27.770 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) βάρους 587 γραμ., κοκαΐνη βάρους 240 γραμμαρίων, ένα πιστόλι, ένα ταχύπλοο σκάφος, ένα Ι.Χ αυτοκίνητο, μια μοτοσικλέτα, το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ και πέντε ζυγαριές ακριβείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

ΑΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30