search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 13:37
MENU CLOSE

Αθηναΐς Νέγκα: Τα παραπανίσια κιλά, το κόμπλεξ και η ανασφάλεια (Photo)

28.08.2018 08:43
Η μοναξιά της Αθηναΐδος Νέγκα - «Δισεκατομμύρια άνθρωποι είναι ακριβώς όπως εγώ: σχεσάκηδες κι όμως μοναχικοί» - Media

 

Η Αθηναΐς Νέγκα έχει πάντα έναν μεστό και ανατρεπτικό λόγο. Και είναι ειλικρινής. Λέει αυτά που σκέφτεται με απόλυτη ειλικρίνεια και ψάχνει μέσα της να βρει αιτίες για κάθε πράξη της στο παρόν ή στο παρελθόν! Η παρουσιάστρια, που ζει μια από τις ομορφότερες φάσεις της ζωής της αφού απέκτησε μια δεύτερη κόρη από τον δεύτερο γάμο της, δημοσίευσε μια φωτογραφία της από τότε που ήταν 2ο χρονών!

Η φωτογραφία είναι από τότε που η Αθηναΐς ήταν 20 ετών και την δείχνει να μπαίνει στη θάλασσα, φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό που αναδεικνύει την όμορφη κορμοστασιά της. Η παρουσιάστρια κάτω από τη φωτογραφία εξήγησε πόσο περίεργα ένιωσε τότε βλέποντας τη φωτογραφία και πόσο ενοχικά ενώ εξήγησε τι μπορεί να έφταιξε για όλο αυτό, δίνοντας το δικό της μήνυμα σε όλα τα κορίτσια…

«Φωτογραφία απο το χρονοντούλαπο. Ναι, φίλοι μου κι ομως (!) αυτή ειμαι εγω στη Μύκονο πριν 20 κ κατι χρόνια. Δυστυχώς ημουν τραγικά κομπλεξική κ θεωρούσα τον εαυτό μου χοντρο κ το σώμα μου απαίσιο για αυτο κ εδω με βλέπετε μουτρωμενη, ημουν τοσο υπερβολικά αυστηρή με τον εαυτό μου .Λυπαμαι που δεν χάρηκα κ δεν ημουν περήφανη για ο τι ειχα τοτε, φταίει ενδεχομενως ο τρόπος που μεγάλωσα, η έλλειψη αυτοπεποίθησης κ η ντροπή διδάσκονται ξέρετε , ειναι τεράστιο πρόβλημα, συχνά νιώθουμε πως ενα αυστηρό με τον εαυτό του παιδί ειναι πιο ασφαλες -τι λάθος !

Θυμαμαι ζήλευα τα κοριτσια που ηταν πιο νορμαλ κ ένιωθαν σεξι . Τωρα ξερω πως δεν θα φτάσω ποτε ξανά σ αυτο το επίπεδο «αθλητικής εμφάνισης» ο τι κ να κανω .Αυτοί οι ποποί υπαρχουν μονο στα 20, για αυτο χαρείτε τους -να ειστε περήφανες κ ας σας πούνε κ ψώνια -ειναι πιο υγιές απο να κρύβεστε .Φορεστε κ στρινγκ όσο μπορείτε, αν θελετε την άποψη μου ,διαβαστε συγχρονως κλασσική κ περισσότερο σύγχρονη λογοτεχνία ,το ενα δεν αποκλείει το αλλο ,ετσι κι αλλιώς δεν δίνει κανεις σημασια στην άποψη σου πριν μεγαλώσεις. αποδείξτε την κουλτούρα σας μετα τα 30, δεν θα χάσει ο πλανητης σε διάνοια, ο ποπός ομως δεν θα ειναι ίδιος, κάθε πράγμα στο καιρό του ήθελα να σας πω ..

Πηγή: tlife

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18