search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:59
MENU CLOSE

Τη Μάργκαρετ Θάτσερ θα υποδυθεί η Τζίλιαν Άντερσον στο «Τhe Crown»

28.08.2018 09:26
Τη Μάργκαρετ Θάτσερ θα υποδυθεί η Τζίλιαν Άντερσον στο «Τhe Crown» - Media

 

Η ηθοποιός Τζίλιαν Άντερσον εξετάζει πρόταση να ερμηνεύσει τον ρόλο της Μάργκαρετ Θάτσερ στη δραματική σειρά του Netflix, «The Crown».

Σύμφωνα με την Daily Mail, η ηθοποιός θα υποδυθεί την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου προς το τέλος της τέταρτης σεζόν της σειράς.

Πηγή αποκάλυψε: «Η Τζίλιαν είναι μια εξαιρετική ηθοποιός, γι αυτό θα ήταν πραγματικός θρίαμβος να την έχουμε».

Η 50χρονη ηθοποιός – που είναι πιο διάσημη για τον ρόλο της ως πράκτορας Ντάνα Σκάλι στην τηλεοπτική σειρά «The X Files» είναι σύντροφος του σεναριογράφου του βραβευμένου σίριαλ «The Crown», Πίτερ Μόργκαν.

Το ζευγάρι πρόσφατα συνεργάστηκε στη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του μυθιστορήματος «The Last King of Scotland». Ο Πίτερ Μόργκαν υπέγραψε το σενάριο και η Άντερσον πρωταγωνίστησε στην ταινία.

Τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της επιτυχημένης σειράς «The Crown» είναι σε εξέλιξη με την Ολίβια Κόλμαν να διαδέχεται την Κλερ Φόι, η οποία υποδύθηκε την βασίλισσα Ελισάβετ Β’ του Ηνωμένου Βασιλείου σε νεαρή ηλικία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:59