24/02/2020 10:29:24

Συνάντηση Καμμένου - Παπακώστα: Μπορούμε να συγκλίνουμε ανταποκρινόμενοι στο προσκλητήριο του πρωθυπουργού

Συνάντηση Καμμένου - Παπακώστα: Μπορούμε να συγκλίνουμε ανταποκρινόμενοι στο προσκλητήριο του πρωθυπουργού - Media

 

Ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής της στην κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό άφησε η Πρόεδρος του κόμματος ΝΕΟ, Κατερίνα Παπακώστα, που σήμερα Τρίτη πραγματοποίησε συνάντηση στη Βουλή με τον Πάνο Καμμένο.

Δηλώσεις Καμμένου- Παπακώστα

"Σήμερα συναντήθηκαμε. Έχουμε μια στενή συνεργασία και κοινή πορεία από την ΝΔ όταν δεν είχε μεταμορφωθεί σε ακροδεξιό νεοφιλελεύθερο μόρφωμα με τους υβριστές του Καραμανλή. Η ΝΔ δεν είναι ίδια..." δήλωσε ο Πάνος Καμμένος και πρόσθεσε: "Το ΝΕΟ είναι μια πραγματικότητα. Τα μνημόνια τελείωσαν τώρα αρχίζει η νέα πορεία, ο λαός. Αρχίζει μια διαδικασία διαλόγου για να φτάσουμε για την απαρχή ενός διαλόγου με προγραμματική σύγκλιση, σηματοδοτώντας αυτό που είπε ο πρωθυπουργός για σύγκλιση των πολιτικών δημοκρατικών δυνάμεων... Εμείς δεν αλλάξαμε οι άλλοι άλλαξαν"

Η Κατερίνα Παπακώστα από την πλευρά της δήλωσε τα εξής:

"Σήμερα εδώ στη Βουλή των Ελλήνων με θεσμικό τρόπο συζητούμε τα προβλήματα της χώρας και την δυνατότητα που μπορούμε να συγκλίνουμε ανταποκρινόμενοι στο προσκλητήριο που έκανε ο πρωθυπουργός μετά το τέλος των μνημονίων. Στόχος το εθνικό σχέδιο δράσης για την επόμενη μετά, να εξυπηρετήσουμε το κοινό καλό δίχως αστερίσκους και δίχως υποσημειώσεις".

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.