search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:00
MENU CLOSE

Δικογραφία για κακουργήματα στον 32χρονο που ακρωτηριάστηκε σε επεισόδια ενάντια στον ΧΥΤΑ Λευκίμμης!

28.08.2018 12:46
Δικογραφία για κακουργήματα στον 32χρονο που ακρωτηριάστηκε σε επεισόδια ενάντια στον ΧΥΤΑ Λευκίμμης! - Media

 

Στον ανακριτή Κέρκυρας θα οδηγηθεί, αφού σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του, ο 32χρονος που αυτοτραυματίστηκε από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μεταξύ κατοίκων και αστυνομικών δυνάμεων, έξω από τον ΧΥΤΑ Λευκίμμης.

Μετά από αστυνομική έρευνα που διεξήχθη, εναντίον του 32χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, με τα αδικήματα της στάσης, της διατάραξης κοινής ειρήνης, του εμπρησμού, της έκρηξης και της απόπειρας βλάβης ανθρώπινης ζωής.

Παράλληλα, δικογραφία για ηθική αυτουργία στην εξέλιξη της κινητοποίησης και στην πρόκληση επεισοδίων από κατοίκους της Λευκίμμης, σχηματίστηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας εναντίον του προέδρου αλλά και του γραμματέα του συλλόγου της περιοχής «Αλεύχιμον».

Ο 32χρονος, του οποίου το χέρι ακρωτηριάστηκε και το πρόσωπο τραυματίστηκε, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Μέχρι αυτήν την ώρα η εισαγγελέας Κέρκυρας δεν έχει διατάξει συλλήψεις, ενώ δεν έχουν γίνει προσαγωγές στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, η οποία συνεχίζει τις έρευνες στην περιοχή του ΧΥΤΑ Λευκίμμης και ήδη έχει εντοπίσει εμπρηστικούς και εκρηκτικούς αυτοσχέδιους μηχανισμούς, κροτίδες, γκαζάκια κ.λπ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:59