search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:50
MENU CLOSE

Το απόγευμα ο ανασχηματισμός – Την Τετάρτη η ορκωμοσία

28.08.2018 13:49
Το απόγευμα ο ανασχηματισμός - Την Τετάρτη η ορκωμοσία - Media

 

Σήμερα αργά το απόγευμα ανακοινώνεται ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης. Ο πρωθυπουργός είναι εδώ και δυο στο γραφείο του στο Μαξίμου με τους στενούς του συνεργάτες και συμπληρώνει την λίστα με τις αλλαγές.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μας, θα γίνουν αλλαγές σε πολλά υπουργεία (Δικαιοσύνης, Εσωτερικών, Προστασίας του Πολίτη, Γεωργίας, Ναυτιλίας στο Αναπτυξης,κ.α).

Ένα από τα χαρακτηριστικά του ανασχηματισμού θα είναι και η είσοδος στο υπουργικό συμβούλιο στελεχών που ανήκουν στη γενιά του Αλέξη Τσίπρα, σε σημαντικές θέσεις.

Η ορκωμοσία της κυβέρνησης θα γίνει το πρωί της Τετάρτης.

Από το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συσκεπτόταν στο Μέγαρο Μαξίμου με τους στενούς συνεργάτες του για τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα. Επίσης είχε σειρά τηλεφωνικών επικοινωνιών με υπουργούς αλλά και με τα πρόσωπα εκείνα που θα κληθούν να συμμετάσχουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:49