search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:30
MENU CLOSE

Αυτή είναι η 30χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου – To who is who της νέας υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης (Photos)

28.08.2018 16:06
Αυτή είναι η 30χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου – To who is who της νέας υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης (Photos) - Media

 

Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, από υπεύθυνη γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνει η 30χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου, ένα από τα νέα πρόσωπα του κυβερνητικού σχήματος.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου γεννήθηκε το 1988, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, αποφοίτησε από το 17ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, σπούδασε Ψυχολογία στο ΑΠΘ, ενώ κατέχει και μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας. Έχει επίσης ειδικευτεί στην Συμβουλευτική Ψυχολογία και την Ανάλυση Πολιτικού Λόγου.

Στέλεχος της νέας γενιάς του ΣΥΡΙΖΑ, «μπήκε» κατευθείαν στα βαθειά. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ενώ ήταν υποψήφια βουλευτής στην περιφέρεια Α’ Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Ενεργό μέλος της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Θεσσαλονίκης, «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη», όπου στην προεκλογική περίοδο του Μαΐου του 2014 είχε αναλάβει το δύσκολο έργο της εκπροσώπου τύπου της παράταξης.

Με ενεργό συμμετοχή στα κινήματα και τις δομές αλληλεγγύης. Έχει υλοποιήσει καμπάνιες και δράσεις αλληλεγγύης σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

#citiesinsummer #nextstep #itsalwaysachallenge

A post shared by Κατερίνα Νοτοπούλου (@notopoulou_katerina) on

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:30