search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:16
MENU CLOSE

Αυτοκτόνησε αγοράκι μόλις 9 ετών – Δεχόταν ανελέητο bullying από τους συμμαθητές του

29.08.2018 09:34
Αυτοκτόνησε αγοράκι μόλις 9 ετών - Δεχόταν ανελέητο bullying από τους συμμαθητές του - Media

 

Άδικο θάνατο βρήκε ένα αγοράκι μόλις εννέα ετών, δίνοντας τέλος στη ζωή του εξαιτίας του ανελέητου ομοφοβικού εκφοβισμού που βίωνε από τους συμμαθητές του σε σχολείο στο Ντένβερ των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η μητέρα του μικρού Τζαμέλ Μάιλς έδωσε συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι KDVR-TV για τα όσα βίωσε το παιδί της στο σχολείο. «Ο γιος μου είπε στη μεγαλύτερη κόρη μου ότι οι συμμαθητές του, του έλεγαν να αυτοκτονήσει. Μακάρι να μου είχε μιλήσει νωρίτερα. Είμαι θυμωμένη που δεν μου δόθηκε η δυνατότητα, η επιλογή να τον βοηθήσω», τόνισε η μητέρα του 9χρονου.

Το παιδί βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του, ενώ η σχολική χρονιά είχε ξεκινήσει τρεις ημέρες νωρίτερα. Ο Τζαμέλ πήγαινε στην τέταρτη τάξη του δημοτικού σχολείου «Joe Shoemaker».

Στο μόνο που ελπίζει, πια, η μητέρα είναι το δικό της προσωπικό δράμα να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει άλλους γονείς προκειμένου να προλάβουν τα χειρότερα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:16