search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:23
MENU CLOSE

Θα «κλείσει» θέση στα … αστέρια και ο ΠΑΟΚ;

29.08.2018 10:18
4532309.jpg

 

Πολλά ειδικά και συνδυαστικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα για το σημερινό παιχνίδι των play off του Champions League ΠΑΟΚ-Μπενφίκα

 

Μετά την ΑΕΚ, που εξασφάλισε την πρόκρισή της στους ομίλους του Champions League, ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε και ο ΠΑΟΚ. Με νίκη ή ισοπαλία χωρίς τέρματα, κόντρα στη Μπενφίκα, «κλείνει» θέση στα … αστέρια! Έμεινε όρθιος, στο πρώτο ματς, στη Λισαβόνα, πήρε ισοπαλία 1-1, με το πολύτιμο γκολ του Ουάρντα και θέλει, στη σημερινή ρεβάνς, να «σφραγίσει» το εισιτήριο, για τους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League.

 

Το μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα, για τα play off του Champions League, θα ξεκινήσει, στις 22:00, στο κατάμεστο γήπεδο της Τούμπας. Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ-Μπενφίκα.

 

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ, ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΚΟΡΝΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ

 

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην πρόκριση, τον νικητή των κόρνερ, τα κόρνερ των δύο ομάδων στον αγώνα και στο πρώτο ημίχρονο, το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, το λεπτό του πρώτου γκολ, τη διαφορά νίκης, τον παίκτη που θα πετύχει το πρώτο γκολ, το οποιοδήποτε γκολ και το τελευταίο γκολ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη σε συνδυασμό με το τελικό αποτέλεσμα, το ημίχρονο με τα υψηλότερο σκορ του αγώνα και των δύο ομάδων, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, τη νίκη με μηδέν παθητικό.

 

ΤΡΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟΚ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ

 

Για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Μπενφίκα προσφέρονται, από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ και τα ακόλουθα τρία συνδυαστικά στοιχήματα:

·         Ο Πρίγιοβιτς να σκοράρει 1ος και ακριβές σκορ 2-1 και ο ΠΑΟΚ Over 4,5 κόρνερ στον αγώνα.

·        Ο ΠΑΟΚ Over 0,5 γκολ στο 1ο ημίχρονο και ο ΠΑΟΚ να κερδίσει με ακριβώς 1 γκολ διαφορά και ο ΠΑΟΚ Over 2,5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο. 

·        Ισοπαλία στο 1ο ημίχρονο και να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο 2ο ημίχρονο και Over 9,5 κόρνερ στον αγώνα.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, στον αγώνα ΠΑΟΚ-Μπενφίκα και σε όλα τα ματς των Κυπέλλων Ευρώπης, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν cash-out, να κλείνουν δηλαδή τα στοιχήµατα, πριν από τη διευθέτηση των επιλογών τους, τόσο για παιχνίδια, που έχουν παίξει πριν την έναρξη τους (pre-game), όσο και στους live αγώνες.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:23