search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 23:32
MENU CLOSE

Λαμία: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου από δύο ανήλικους

29.08.2018 12:11
Τι είπε στους αστυνομικούς ο Νίκος Μαυρίκος - Φέρει σημάδια από χτυπήματα και δέσιμο - Media

 

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από δύο 16χρονους έπεσε 13χρονος μαθητής από την Κυρτώνη Αταλάντης, όπως κατήγγειλε η οικογένειά του.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην αστυνομία η μητέρα του 13χρονου, λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ της Κυριακής , τα δυο αδέλφια επιτέθηκαν στον 13χρονο την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του. Ο ένας τον ακινητοποίησε και ο άλλος άρχισε να τον χτυπάει γροθιές στο πρόσωπο και στο σώμα.

Το παιδί πήγε αιμόφυρτο στο σπίτι και οι γονείς το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης. Μάλιστα επειδή υπήρχε πρόβλημα στο μάτι του χρειάστηκε να επισκεφτούν και ιδιώτη οφθαλμίατρο στην Αταλάντη.

Νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών και κατέθεσαν μήνυση σε βάρος των ανήλικων δραστών, οι οποίοι συνελήφθησαν αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Λίγο αργότερα οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή της Εισαγγελέως Λαμίας, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης.

Πηγή: lamiareport.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03