search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:26
MENU CLOSE

Κατερίνα Παπακώστα: Με την πανέμορφη κόρη της στο πλευρό της στην ορκωμοσία (Photos-Video)

29.08.2018 12:20
Κατερίνα Παπακώστα: Με την πανέμορφη κόρη της στο πλευρό της στην ορκωμοσία (Photos-Video) - Media

 

Η νέα υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, εμφανίστηκε στην ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης, συνοδευόμενη από την κόρη της, Αγγέλα Σιδηροπούλου.

Τα βλέμματα όλων και οι φωτογραφικοί φακοί στράφηκαν στην πανέμορφη κόρη της νέας υφυπουργού, είναι τραγουδίστρια και ηθοποιός. Η Α. Σιδηροπούλου σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Αρμένη. Επιπλέον, έχει εμφανιστεί και στη μεγάλη οθόνη, στην ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου «Η κόρη του Ρέμπραντ», ενώ κάνει guest εμφάνιση στο πετυχημένο σίριαλ «Οι συμμαθητές».

Η πολιτικός έχει και έναν γιο, τον Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο, ο οποίος πάσχει από κινητικά προβλήματα. Η Κατερίνα Παπακώστα έχει αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γιος της, δηλώνοντας υπερήφανη για τα κατορθώματά του στον χώρο της Βιολογίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:25