search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:50
MENU CLOSE

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ «για προσωπικούς λόγους» – Δυσαρέσκεια για τους χειρισμούς του στο Μάτι

29.08.2018 13:07
Κατερίνη: Έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε - Media

 

Δεκτή έγινε από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας η παραίτηση από τη θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), Κωνσταντίνου Καρακατσιανόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», εξωθήθηκε σε παραίτηση αφού από το υπουργείο του καταλογίζονται ευθύνες για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, όπου υπάρχουν καταγγελίες εκ μέρους και του σωματείου εργαζομένων του ΕΚΑΒ ότι απουσίαζε εκτός Αθηνών και δεν επέστρεψε έγκαιρα στην Αθήνα για να σταθεί ως επικεφαλής στη διαχείριση της κρίσης.

Ο ίδιος δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι οι λόγοι της παραίτησής του είναι «καθαρά προσωπικοί», ενώ χαρακτήρισε «άθλια ψέματα και άθλια σπέκουλα» τη σύνδεση με την καταστροφή στο Μάτι. 

Ο κ. Καρακατσιανόπουλος, πρόσθεσε μάλιστα ότι «η αλυσίδα υγείας λειτούργησε άψογα και το ΕΚΑΒ έκανε πολύ καλά τη δουλειά του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:50