17/02/2019 06:52:12

«Δεν θα υπήρχαμε, αν δεν υπήρχε οργάνωση» - Τι είπαν οι πρώτοι επιβάτες του «Ελ. Βενιζέλος» που έφτασαν στα Χανιά (Video)

«Δεν θα υπήρχαμε, αν δεν υπήρχε οργάνωση» - Τι είπαν οι πρώτοι επιβάτες του «Ελ. Βενιζέλος» που έφτασαν στα Χανιά (Video) - Media

 

Αισίως έφθασαν οι ταξιδιώτες της ΑΝΕΚ στα Χανιά με το πλοίο “Blue Galaxy”, το απόγευμα της Τετάρτης.

Το «Blue Galaxy» έδεσε στις 18:30 στο λιμάνι της Σούδας, με εκατοντάδες επιβάτες να πατούν κρητική γη με μερικές, αλλά αρκετά… ταλαίπωρες, ώρες καθυστέρηση.

Η πλειοψηφία των επιβατών του «Ελευθέριος Βενιζέλος», ωστόσο, θα αναχωρήσει το βράδυ της Τετάρτης από τον Πειραιά με το «Paros Jet».

Το κλίμα, παρά τις δύσκολες ώρες που πέρασαν, ήταν αρκετά ήρεμο, με τους περισσότερους να δείχνουν ανακουφισμένοι που τα πράγματα δεν πήραν χειρότερη τροπή.

«Ταλαιπωρία μεγάλη» είπε ένας επιβάτης, ενώ κάποιος άλλος περιέγραψε την εμπειρία του στην κάμερα: «Γέμισε καπνός όλο το καράβι.. Μας έβγαλαν στο κατάστρωμα, μετά φύγαμε από εκεί δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε. Το πλήρωμα και ο καπετάνιος έκαναν εξαιρετική δουλειά». «Αν δεν υπήρχε οργάνωση, δεν θα υπήρχαμε», είπε μια άλλη επιβάτης.

Τα περισσότερα «μπράβο», τα έλαβε το προσωπικό του πλοίου, που δεν άφησε περιθώριο να δημιουργηθεί πανικός, αντίθετα ήταν δίπλα στους επιβάτες σε ότι το χρειάζονταν.

Πηγή: zarpanews.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.