search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:45
MENU CLOSE

Το τρέιλερ της τηλεοπτικής επιστροφής του Γιάννη Μπέζου (Video)

30.08.2018 08:14
Το τρέιλερ της τηλεοπτικής επιστροφής του Γιάννη Μπέζου (Video) - Media

 

Με κωμωδία επιστρέφει στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο Γιάννης Μπέζος. Ο δημοφιλής ηθοποιός κάνει come back στο κανάλι του Αμαρουσίου μετά από δέκα και πλέον χρόνια με την σειρά «Πέτα τη Φριτέζα». Στο πλευρό θα είναι ο Φάνης Μουρατίδης όπου θα υποδυθεί τον γιο του.

Σύμφωνα με το σενάριο ο ελληνικής καταγωγής Κίμωνας Ορλώφ (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας διεθνούς φήμης σεφ, βραβευμένος με πολλά αστέρια Michelin. Αυστηρός, υπερόπτης και χωρίς φίλους έχει επιλέξει τη μοναχική ζωή. Ξαφνικά, θα ανακαλύψει ότι πραγματικός του πατέρας δεν είναι ο άνδρας που τον μεγάλωσε αλλά, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, «Η Λαγουδέρα», η οποία βρίσκεται σε ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό.

Ο Ανδρέας Μπασκιάς (Γιάννης Μπέζος) ο ξεροκέφαλος αλλά καλόψυχος ιδιοκτήτης της «Λαγουδέρας» αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και η ταβέρνα του κινδυνεύει να κλείσει.

Τότε, εμφανίζεται ο Κίμωνας αλλά δεν του αποκαλύπτει πως είναι γιος του. Οι δυο τους θα πρέπει να συνεργαστούν αν ο Ανδρέας θέλει να σώσει την επιχείρησή του. Οι συγκρούσεις τους όμως θα είναι μεγάλες.

Η σειρά «Πέτα τη Φριτέζα», βασισμένη στο τηλεοπτικό σίριαλ «El Chiringuito de Pepe».

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:45