search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:37
MENU CLOSE

Η Λουξ cola plus ‘n light Μέγας Χορηγός του 10ου Διεθνούς Σιρκουί Καρτ Πάτρας (P.I.C.K.)

30.08.2018 10:31
Η Λουξ cola plus

 

Η Λουξ Cola plus ‘n light θα αποτελέσει για ακόμη μια χρονιά τον μεγάλο χορηγό της 10ης διοργάνωσης του Διεθνούς Σιρκουί Καρτ Πάτρας (P.I.C.K.), της ετήσιας γιορτής του μηχανοκίνητου Αθλητισμού, με παράλληλες δράσεις και κορυφαίους οδηγούς. Η φετινή αθλητική διοργάνωση PICK θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, στην καρδιά της Πάτρας, στις 29-30 Σεπτεμβρίου 2018, με χιλιάδες επισκέπτες και εντυπωσιακό αγωνιστικό θέαμα.

Με τη συμπλήρωση των 10 χρόνων PICK Patras, η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, θα πλαισιώσει την ξεχωριστή «επετειακή» διοργάνωση, στηρίζοντας τους δεξιοτέχνες οδηγούς, αλλά και τους λάτρεις του καρτ που θα θαυμάσουν τις υψηλές ταχύτητες και τα μεγάλα ονόματα των συμμετεχόντων. Η επιτυχία του 10ου PICK Λουξ Cola plus ‘n light, προβλέπεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενη χρονιά, αναδεικνύοντας την πατρινή «ζωντάνια» και τη συνεχώς αυξανόμενη απήχηση του αγαπημένου αθλήματος καρτ. Η καινοτόμα Λουξ Cola plus ‘n light με 0% ζάχαρη, 60% λιγότερες θερμίδες και μόνο φυσικά γλυκαντικά, θα αποτελέσει το ιδανικό αναψυκτικό της διοργάνωσης που προάγει το αθλητικό ιδεώδες και το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Η Λουξ υποστηρίζει τον θεσμό PICK από τα πρώτα του βήματα, ακολουθώντας σταθερά την  εταιρική της φιλοσοφία για προώθηση δράσεων που προβάλλουν τον αθλητισμό και συμβάλλουν στην τουριστική τοπική και πανελλαδική ανάπτυξη.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος  Γραφείου  Τύπου  και Δημοσίων Σχέσεων

τηλ.: 6944562025 e-mail: [email protected]

http://www.loux.gr, http://www.plusnlight.gr/

 

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης

 

Το επίσημο site του PICK

http://www.pickpatras.gr/

 

Η επίσημη σελίδα στο facebook του PICK

https://www.facebook.com/pages/PICK-PATRAS/225695184137545?fref=ts

 

Το youtube channel του PICK:

https://www.youtube.com/user/PickPatras?feature=watch

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:37