search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:00
MENU CLOSE

Κωνσταντινόπουλος για Ξενογιαννακοπούλου: Ο Πολάκης την έχει κατονομάσει για σκάνδαλο εκατομμυρίων και ο ΣΥΡΙΖΑ την κάνει υπουργό

30.08.2018 11:32
Κωνσταντινόπουλος για Ξενογιαννακοπούλου: Ο Πολάκης την έχει κατονομάσει για σκάνδαλο εκατομμυρίων και ο ΣΥΡΙΖΑ την κάνει υπουργό  - Media

 

Τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης σχολίασε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος εστιάζοντας, κυρίως, στη μεταπήδηση της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Προσωπικά θα έδινα συγχαρητήρια στον κ. Τσίπρα γιατί ο ανασχηματισμός περιέχει μηνύματα τα οποία νομίζω ότι ο κόσμος τα καταλαβαίνει καλύτερα από εμάς. Το μήνυμα του ανασχηματισμού, πέρα από το πόσα και ποια άτομα μετακινήθηκαν, περιέχει έναν συμβολισμό μέσα από τον οποίο ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνηση δείχνει αν είναι το μέλλον ή το παρελθόν.

Η κα Ξενογιαννακοπούλου, για παράδειγμα, από τα εικοσιένα της χρόνια εργάζεται στο κράτος. Ξεκίνησε από σύμβουλος του κ. Παπουτσή, γενικός γραμματέας του Άκη Τσοχατζόπουλου, υπήρξε γραμματέας μια εποχή κατά την οποία εκτροχιάστηκαν τα οικονομικά του κόμματος και Υπουργός Υγείας.

Ο κ. Πολάκης την έχει κατονομάσει προσωπικά για σκάνδαλο εκατομμυρίων. Αυτή τη γυναίκα ο ΣΥΡΙΖΑ την κάνει Υπουργό. Αυτό λοιπόν είναι για τον κόσμο το μήνυμα που στέλνει η Κυβέρνηση, ότι κοροϊδεύουν τον κόσμο» είπε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Αρκαδίας, μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 7» του ΑΝΤ1.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:00