search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:55
MENU CLOSE

Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Συγκλονίζει η επιστολή της μητέρας του Νικόλα

31.08.2018 15:40
Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Συγκλονίζει η επιστολή της μητέρας του Νικόλα - Media

 

Μια συγκλονιστική επιστολή έστειλε σε στελέχη της ΕΛ.ΑΣ η οικογένεια Μουστάκα, εκφράζοντας δημοσίως την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες της.

Αναλυτικά, η επιστολή:

«Αθήνα, 31 Αυγούστου, 2018

Προς Την Ελληνική Αστυνομία

Συγκλονισμένοι από τον άδικο και τραγικό χαμό του γιού μας Νικόλα, θα θέλαμε δημοσίως να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες αλλά και την βαθιά μας ευγνωμοσύνη προς όλα τα στελέχη της καθημαγμένης από τις πολιτικές των Μνημονίων Ελληνικής Αστυνομίας και πιο συγκεκριμένα προς τα στελέχη της Ασφάλειας Αττικής και κυρίως της Δ/νσης Ανθρωποκτονιών, τον Δ/ντή κ.Ντουίτση Φώτιο, τον Υποδ/ντή κ. Χασιώτη και όλους τους Υπαστυνόμους καθώς και το λοιπό προσωπικό. Η ευγνωμοσύνη μας δεν αφορά μόνον τις συντονισμένες και καρποφόρες προσπάθειες που έλαβαν χώρα κάτω από αντίξοες συνθήκες για τον άμεσο εντοπισμό και σύλληψη των υπαιτίων της άγριας δολοφονίας του γιού μας, Νικόλα. Αφορά, κυρίως, τον τρόπο που από την πρώτη στιγμή μας προσέγγισαν, μας στήριξαν και με τις προσπάθειές τους μας δικαίωσαν.

Με τιμή

Η Οικογένεια του Νικόλα Μουστάκα»

Πηγή: protothema.gr/ Δημήτρης Πώποτας – Άρια Καλύβα

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δραστών της ανθρωποκτονίας του 25χρονου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:55