search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:21
MENU CLOSE

Τα… έχασε η Νοτοπούλου μπροστά στις κάμερες όταν παραλάμβανε το Υπουργείο: «Δεν είμαι συνηθισμένη…» (Photos-Video)

31.08.2018 18:06
Τα… έχασε η Νοτοπούλου μπροστά στις κάμερες όταν παραλάμβανε το Υπουργείο: «Δεν είμαι συνηθισμένη…» (Photos-Video) - Media

 

Η τελετή παράδοσης-παραλαβής από την Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά στην Κατερίνα Νοτοπούλου ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης. Με χειροκρότημα υποδέχτηκαν τις δύο κυρίες καθώς κατέβαιναν, ενώ αντάλλαξαν χειραψίες και αγκαλιές με τους παρευρισκόμενους πριν πάρουν τον λόγο.

Είμαι περήφανη για τη Μακεδονία και τη Θράκη και χαίρομαι που θα παραμείνει σε γυναικεία χέρια” είπε από το βήμα η κ. Τσαρουχά καθώς ευχαρίστησε και τον Πάνο Καμμένο για την εμπιστοσύνη που της έδειξε. Συμπλήρωσε ότι: “Θα είμαι πάντα δίπλα στη νέα υπουργό Μακεδονίας Θράκης, όπως θέλω να είστε και εσείς”. Κλείνοντας τον λόγο της ευχήθηκε στην κ. Νοτοπούλου να έχει δύναμη και την φώτιση του Θεού.

“Είμαι βέβαιη ότι με συνεργασία και εμπιστοσύνη θα κάνουμε μαζί το βήμα που έχει ανάγκη η Ελλάδα” δήλωσε η κ. Νοτοπούλου ενώ ευχαρίστησε τους συνεργάτες της συγκινημένη.

Κάποια στιγμή μάλιστα η Κατερίνα Νοτοπούλου έχασε τον ειρμό των σκέψεών της και δικαιολογήθηκε λέγοντας: «Δεν είμαι συνηθισμένη».

Και οι δύο κυρίες μετά το τέλος των ομιλιών τους αντάλλαξαν θερμές χειραψίες, αγκαλιές και φιλιά με πρόσωπα που παρευρέθηκαν εκεί.

Η πρώην και η νυν υπουργός στη συνέχεια είχαν κουβέντα μέσα στο γραφείο, μακριά από τις κάμερες.

Πηγή: thesstoday.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:20