search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:22
MENU CLOSE

Δεν τα βρήκαν ΗΠΑ – Καναδάς για τη NAFTA

31.08.2018 20:00
Βαθιά διχασμένοι οι Αμερικανοί για την πιθανή καθαίρεση Τραμπ - Media

 

Οι συνομιλίες μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά με στόχο την επίτευξη συμφωνίας για την αναθεώρηση της NAFTA (Βορειοαμερικανική Συμφωνία Ελευθέρων Συναλλαγών) ολοκληρώθηκαν χωρίς να υπάρξει πρόοδος, ανέφερε η οικονομική εφημερίδα Wall Street Journal, επικαλούμενη μη κατονομαζόμενες πηγές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να ενημερώσει το Κογκρέσο ότι σχεδιάζει να προχωρήσει με τη συμφωνία που επιτεύχθηκε μόνο με το Μεξικό, προτείνοντας ότι ο Καναδάς θα μπορούσε να ενταχθεί αργότερα σε μια αναθεωρημένη NAFTA.

Η υπουργός Εξωτερικών του Καναδά, Κρίστια Φρίλαντ, που είναι επικεφαλής της καναδικής ομάδας των διαπραγματευτών, αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου απόψε για να αναφέρει αν οι συνομιλίες είναι δυνατόν να συνεχιστούν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:21