search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:49
MENU CLOSE

«Καπνίζει» ακόμα το Ελευθέριος Βενιζέλος – Το Plan B της Πυροσβεστικής – Μόνο 70 από τα 220 οχήματα έχουν βγει

01.09.2018 06:25
Έσβησε η φωτιά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Εντοπίστηκε καραμπίνα σε φορτηγάκι των ΕΛΤΑ - Media

 

Για τέταρτη μέρα «καπνίζει» το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος δυσκολεύοντας τις προσπάθειες της πυροσβεστικής να κατασβέσει τη φωτιά. Η πυροσβεστική έχει καταφύγει σε Plan B, δηλαδή πρώτα σβήνει τα εμπορεύματα.

Σημειώνεται ότι η κλίση του πλοίου επανήλθε στις 5 μοίρες. Την Παρασκευή το Ελευθέριος Βενιζέλος πήρε κλίση 9 μοιρών, κάτι πολύ επικίνδυνο, και εκκενώθηκε αμέσως, με συνέπεια να σταματήσει για τρεις ώρες η κατάσβεση.

Από τα συνολικά 220 οχήματα που βρίσκονται στα «έγκατα» του πλοίου έχουν βγει 69 με 70 οχήματα, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει καταγραφή των ζημιών.

Βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε την Παρασκευή στα Νέα του ΣΚΑΪ από το εσωτερικό του Ελευθέριος Βενιζέλος έδειξε ένα πραγματικό «τοπίο στην ομίχλη» μέσα στο πλοίο, καθώς επικρατεί αποπνικτική ατμόσφαιρα με μηδενική ορατότητα στους χώρους του που εμποδίζει τις προσπάθειες των πυροσβεστών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:49