search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:35
MENU CLOSE

Τραγούδι από Έλτον Τζον στα γενέθλια του γιού του Μπέκαμ

01.09.2018 07:01
Τραγούδι από Έλτον Τζον στα γενέθλια του γιού του Μπέκαμ  - Media

 

Ο έφηβος γιος των Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ρομέο απόλαυσε ένα μοναδικό δώρο για τα 16α γενέθλιά του: μια σερενάτα από τον νονό του, Σερ Έλτον Τζον.

«Πρόωροι εορτασμοί γενεθλίων! Από τους καλύτερους νονούς @eltonjohn @davidfurnish x φιλιά x,» έγραψε η Βικτόρια Μπέκαμ στον λογαριασμό της στο Instagram.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η μητέρα του, ο Ρομέο κάθεται σε ένα εστιατόριο, του φέρνουν μία τούρτα στο τραπέζι, με τους μουσικούς να παίζουν και να τραγουδούν το «Happy Birthday».

Τόσο ο Έλτον Τζον, όσο και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τραγουδούν μαζί με τους μουσικούς. Ο σύζυγος του Τζον, Ντέιβιντ Φέρνις κάθεται επίσης στο τραπέζι, όπως και τα αδέλφια του Ρομέο, Χάρπερ και Μπρούκλιν.

Το πάρτι γενεθλίων του Ρομέο, ο οποίος γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου του 2002 έγινε στη Γαλλία, αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

«Ευτυχισμένα γενέθλια Ρομέο Μπέκαμ» έγραψε η μητέρα του.

Η σχεδιάστρια μόδας και πρώην μέλος των «Spice Girls» Βικτόρια Μπέκαμ και ο πρώην διεθνής Βρετανός ποδοσφαιριστής και οι Έλτον Τζον και Ντέιβιντ Φρένις είναι στενοί φίλοι εδώ και χρόνια και οι Μπέκαμ επέλεξαν τον διάσημο τραγουδιστή για νονό του Μπρούκλιν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:32