search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:50
MENU CLOSE

Πήρε Ναχουέλ, έδωσε Μάριν ο Ολυμπιακός

01.09.2018 07:07
Πήρε Ναχουέλ, έδωσε Μάριν ο Ολυμπιακός - Media

 

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Ματίας Ναχουέλ, καθώς η Βιγιαρεάλ πρόλαβε τους Πειραιώτες και ανακοίνωσε την μετακίνηση του Αργεντινού εξτρέμ.

«Η Βιγιαρεάλ και Ολυμπιακός έφτασαν σε συμφωνία για την μετακίνηση του Ισπανο-αργεντίνου μέσου Ναχουέλ Λέιβα. Η Βιγιαρεάλ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Ναχουέλ Λέιβα για την αφοσίωση και την προσήλωσή του ως παίκτης της ομάδας και του εύχεται τα καλύτερα για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα», αναφέρει η ανακοίνωση του ισπανικού συλλόγου.

Τελικά δεν ξέμεινε στον Ολυμπιακό ο Μάρκο Μάριν.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός μετακόμισε στον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος τις πρώτες ώρες του Σαββάτου ανακοίνωσε την απόκτησή του. Έτσι ο Μάριν θα παίξει στο Champions League.

Μάλιστα σύμφωνα με τους Σέρβους πρόκειται για κανονική μεταγραφή με τον Ολυμπιακό να βάζει στα ταμεία του περίπου 500.000 ευρώ και να ξεφορτώνεται ένα βαρύ συμβολαιο παίκτη που δεν υπολογιζόταν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:39