search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:47
MENU CLOSE

Η εντυπωσιακή φωτό της Χριστίνας Μπόμπα πριν ντυθεί νυφούλα – Παντρεύεται στη Σίφνο με τον Σάκη Τανιμανίδη

01.09.2018 09:30
Κρήτη: Οι πρόσφατες βροχοπτώσεις «ξέθαψαν» βόμβες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου - Media

 

Το ζευγάρι που απασχόλησε τα media όσο κανένα άλλο την σεζόν που πέρασε, παντρεύεται στη Σίφνο το βράδυ του Σαββάτου έχοντας στο πλευρό του συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα.

Το βράδυ της Παρασκευής, ένα μεγάλο πάρτι ένωσε τους καλεσμένους του γάμου που ήδη έχουν καταφθάσει στο νησί. Με μουσική και ξέφρενο χορό που κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες, Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα γιόρτασαν μαζί την τελευταία ημέρα της εργένικης ζωής τους.

Οι φωτογραφίες από το pre-wedding party έκαναν από νωρίς την εμφάνισή τους στους λογαριασμούς των καλεσμένων στα social media.

Η Χριστίνα Μπόμπα το πρωί του Σαββάτου, την ημέρα του γάμου της με τον παρουσιαστή, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ίσως την πιο όμορφη φωτογραφία του πάρτυ.

Το ζευγάρι ποζάρει στο φακό και δείχνει τον ενθουσιασμό και την προσμονή του για το χαρμόσυνο γεγονός που θα επισφραγίσει τον έρωτά του.

Το φόρεμα της Χριστίνας Μπόμπα φέρει την υπογραφή του Atelier Loukia και η ίδια το υποστήριξε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Η ίδια έγραψε ως λεζάντα στη φωτογραφία που δημοσίευσε: «Χθες κατεβήκαμε τα σκαλιά του pre wedding party μας. Σήμερα ετοιμαζόμαστε να ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας. Η ώρα μας η καλή!».

Πηγή: bovary

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50