search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:42
MENU CLOSE

Ανακοίνωση ΝΔ κατά Γεροβασίλη

01.09.2018 12:01
ΝΔ: «Περιμένουμε απαντήσεις από τον κ. Τσίπρα» - Media

 

Επίθεση στην Όλγα Γεροβασίλη εξαπολύει η ΝΔ κατηγορώντας την πως υποβαθμίζει ακόμα και τους κινδύνους της τρομοκρατίας.

Με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη της υπουργού Προστασίας του Πολίτη το γραφείο Τύπου της ΝΔ τονίζει πως επιβεβαιώνεται η επικίνδυνη ιδεοληπτική εμμονή από την οποία πάσχει ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως υποστηρίζει, δεν χαϊδεύει μόνον τους Ρουβίκωνες, αλλά φτάνει στο σημείο να υποβαθμίζει ακόμη και τους κινδύνους της τρομοκρατίας.

«Τους προειδοποιούμε: Η ασφάλεια των πολιτών δεν είναι ένα ακόμη παιχνίδι στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα όλων των πολιτών. Τους λίγους μήνες που τους απομένουν, ας φροντίσουν τουλάχιστον να μην κάνουν περισσότερο κακό στη χώρα» τονίζει στην ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Μάλιστα γίνεται αναφορά και στη χθεσινή επίθεση που έγινε στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε επισημαίνοντας πως «είναι άλλη μια κραυγαλέα απόδειξη των κινδύνων που εγκυμονεί η ανοχή στη βία και η απαράδεκτη στοχοποίηση ακόμη και δημοσιογράφων από τον ΣΥΡΙΖΑ, τα φιλικά του ΜΜΕ και τα πληρωμένα τρολ του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:42