search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:31
MENU CLOSE

Απίστευτη τραγωδία: Νεκρή από πυρά της αστυνομίας διάσημη ηθοποιός (Photo)

01.09.2018 12:32
Απίστευτη τραγωδία: Νεκρή από πυρά της αστυνομίας διάσημη ηθοποιός (Photo) - Media
 
Μπορεί να έκανε καριέρα δίπλα στον Τζορτζ Κλούνεϊ, αλλά δυστυχώς, τα προβλήματά της την οδήγησαν στο περιθώριο και στο θάνατο.
 
Ο λόγος για τη γνωστή ηθοποιό Βανέσα Μαρκέζ, η οποία έπεσε νεκρή από τα πυρά αστυνομικών το απόγευμα την περασμένης Πέμπτης.
 
Η Μαρκέζ, που είχε γίνει πασίγνωστη από τη σειρά «Στην Εντατική», όπου υποδυόταν την νοσοκόμα Γουέντι Γκόλντμαν για τρεις κύκλους, από το 1994 έως το 1997, φέρεται να επάσχε από ψυχολογικά προβλήματα.
Σύμφωνα με τις αρχές της Καλιφόρνιας, η αστυνομία κλήθηκε στη λεωφόρο Fremont στη Νότια Πασαντένα λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης για να ελέγξει την κατάσταση της υγείας της ηθοποιού.
 
Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με την αναφορά των αρχών στα ΜΜΕ, όταν έφθασαν στο σπίτι της Μαρκέζ διαπίστωσαν ότι η 49χρονη ηθοποιός ίχε κρίσεις και φαινόταν να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα
 
Μετά από περίπου 90 λεπτά προσπαθώντας να προσφέρουν ιατρική βοήθεια στην Μαρκέζ, οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι την είδαν να βγάζει κάτι που έμοιαζε με όπλο και την πυροβόλησαν θανάσιμα.
 
Στη συνέχεια το όπλο «αποδείχθηκε ότι ήταν μια ρέπλικα ημιαυτόματου όπλου χειρός» ανέφεραν οι ερευνητές της αστυνομίας…
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:31