search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:52
MENU CLOSE

Ντοκουμέντο: Η μάχη με τις φλόγες στα γκαράζ του «Ελ. Βενιζέλος» (Video)

01.09.2018 13:29

 

Τη συγκλονιστική μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες στο γκαράζ του «Ελευθέριος Βενιζέλος» καταγράφει βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Πυροσβεστικό Σώμα.

Στο βίντεο απεικονίζονται οι τελευταίες στιγμές, λίγο πριν κατασβεστεί η φωτιά που έκαιγε από την περασμένη Τρίτη στα έγκατα του οχηματαγωγού πλοίου.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά έσβησε τελικά το Σάββατο, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τα άιτιά της και ο απεγκλωβισμός οχημάτων από το γκαράζ.

Στο πλοίο εκδηλώθηκε φωτιά στο τρίτο γκαράζ του, ενώ κατευθυνόταν το βράδυ της περασμένης Τρίτης για τα Χανιά κοντά στη νησίδα του Αγ. Γεωργίου.
 
Επέστρεψε άμεσα στο λιμάνι του Πειραιά αποβιβάζοντας τους 875 επιβάτες και το μεγαλύτερο μέρος από το πλήρωμα. Σημειώνεται ότι το πλοίο μετέφερε 80 φορτηγά και 152 ΙΧ οχήματα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:50