search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:28
MENU CLOSE

ΕΛΑΣ: Τρεις συλλήψεις κι ένα κιλό ηρωίνης στην Ευκαρπία

02.09.2018 11:45
Αθήνα: Διαμέρισμα Airbnb «έκρυβε» πάνω από 102 κιλά ηρωίνης (Video/Photo) - Media

 

Τρία άτομα, μέλη συμμορίας που ενέχονται σε υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, ύστερα από αστυνομική επιχείρηση, χθες το μεσημέρι, ενώ κατασχέθηκε περισσότερο από ένα κιλό ηρωίνης.

Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για δύο Έλληνες ηλικίας 56 και 55 ετών και έναν υπήκοο Βουλγαρίας, 51 χρόνων.

Οι αστυνομικοί κατέλαβαν τους φερόμενους ως δράστες να πραγματοποιούν συνάντηση, προκειμένου οι δύο Έλληνες να παραλάβουν ποσότητα ναρκωτικών ουσιών από τον 51χρονο, την οποία στη συνέχεια θα διακινούσαν στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Έπειτα από έρευνα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 51χρονος αλλοδαπός, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στο χώρο αποσκευών και συγκεκριμένα κάτω από δεξαμενή φυσικού αερίου, δύο δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους ενός κιλού και 32 γραμμαρίων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και τρία κινητά τηλέφωνα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 56χρονου στην περιοχή της Καλαμαριάς, βρέθηκε μικροδέμα ηρωίνης και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ενώ στην κατοχή του 55χρονου συνεργού του, βρέθηκε κινητό τηλέφωνο το οποίοι χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:28