search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:19
MENU CLOSE

Δήμαρχος Ραφήνας: Έληξε η σύμβαση με την Αεροπορία, αν δε βρούμε λύση, οι πυρόπληκτοι θα πληρώνουν 7 ευρώ το συσσίτιο

03.09.2018 05:52
Δήμαρχος Ραφήνας: Έληξε η σύμβαση με την Αεροπορία, αν δε βρούμε λύση, οι πυρόπληκτοι θα πληρώνουν 7 ευρώ το συσσίτιο - Media

 

«Σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση από τον Δήμο Μαραθώνα, η Ραφήνα θα είναι εκείνη που θα προμηθεύει με γεύματα τους πυρόπληκτους», δηλώνει ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς.

Σύμφωνα με το irafina.gr, οι πυρόπληκτοι που φιλοξενούνται στα ΚΕΔΑ, ενημερώθηκαν πως η σύμβαση που είχε η Αεροπορία για τα συσσίτια που τους διανέμουν δωρεάν, έληξε την Παρασκευή 31 Αυγούστου. Η Αεροπορία είχε ενημερώσει τους Δήμους Μαραθώνα και Ραφήνας, πως θα έπρεπε να αναλάβουν το συσσίτιο των πυρόπληκτων, αλλιώς θα έπρεπε οι ίδιοι (οι πυρόπληκτοι) να πληρώσουν μέχρι και 7 ευρώ τη μερίδα.

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ανταποκρίθηκε άμεσα και προμήθευσε με γεύματα τους πυρόπληκτους δημότες του που φιλοξενούνται στα ΚΕΔΑ (Κέντρα Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας), όμως ακόμα και σήμερα ο Δήμος Μαραθώνα δεν έχει ανταποκριθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύμβαση που είχε η Αεροπορία για την σίτιση των πυρόπληκτων παρατάθηκε για ακόμα μία εβδομάδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:17