search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:56
MENU CLOSE

Οι πράκτορες Μόλντερ και Σκάλι γίνονται… κούκλες!

03.09.2018 07:36
Οι πράκτορες Μόλντερ και Σκάλι γίνονται... κούκλες! - Media

 

Φανταστικοί πράκτορες του FBI, οι Φοξ Μόλντερ και Ντέινα Σκάλι μπορούν τώρα να διερευνήσουν τα παραφυσικά και ανεξήγητα φαινόμενα μέσα από το σπίτι σας.

Στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram του «The X-Files» ανακοινώθηκε την Τετάρτη ότι οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς επιστημονικής φαντασίας είναι τώρα διαθέσιμοι ως κούκλες Barbie.

H σειρά «The X-Files» συμπληρώνει 25 χρόνια! Για να γιορταστεί η περίσταση η @mattel μόλις κυκλοφόρησε Mulder & Scully @barbie!, αναφέρεται στον λογαριασμό της σειράς στο Instagram.

Η σειρά «The X-Files» προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Fox στις 10 Σεπτεμβρίου 1993, με την Τζίλιαν Άντερσον να υποδύεται τη Ντέινα Σκάλι σκεπτικίστρια απέναντι στα παραφυσικά φαινόμενα και τον Ντέιβιντ Ντουκόβνι ως Φοξ Μόλντερ, ο οποίος πιστεύει σε θεωρίες συνωμοσίας.

Κάθε κούκλα αξίας 39,99 δολαρίων πωλείται μαζί με ένα μίνι σήμα του FBI και θήκη, με τα πρόσωπα των πραγματικών ηθοποιών που υποδύθηκαν τους χαρακτήρες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:48