13/07/2020 12:00:12

Στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών στο Εφετείο ο Αριστείδης Φλώρος

Στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών στο Εφετείο ο Αριστείδης Φλώρος - Media

 

Στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών στο Εφετείο οδηγείται ο Αριστείδης Φλώρος και εντός της ημέρας επιστρέφει στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή των 21 ετών στην οποία έχει καταδικαστεί.

Ο πρώην MR Energa αναμένεται τις επόμενες ημέρες να καταθέσει στον εισαγγελέα διαφθοράς, στο πλαίσιο της έρευνας που έχει ξεκινήσει για τις συνθήκες πιστοποίησης της αναπηρίας του. 

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα η επανεκτίμηση του ιατρικού φακέλου του Αριστείδη Φλώρου, την περασμένη Παρασκευή αφενός μείωσε το ποσοστό αναπηρίας του στο 55%, από 70%, αφετέρου ήταν η βασική αιτία ανατροπής του βουλεύματος με το οποίο οδηγήθηκε εκ νέου στις φυλακές. 

Η επανεξέταση του ιατρικού φακέλου από το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) έγινε με παραγγελία του ΕΦΚΑ, μετά τις αποκαλύψεις, περί "πλαστότητας" ιατρικών γνωματεύσεων.

Διαβάστε επίσης: 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.