search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:40
MENU CLOSE

Ειρήνη Σκλήβα: Ξανά στα δικαστήρια με τον εν διαστάσει σύζυγό της (Photo)

03.09.2018 08:50
Ειρήνη Σκλήβα: Ξανά στα δικαστήρια με τον εν διαστάσει σύζυγό της (Photo) - Media

 

Στις αίθουσες των δικαστηρίων θα βρεθούν για ακόμη μια φορά η Ειρήνη Σκλήβα και ο εν διαστάσει σύζυγός της, Νίκος Χυδήρογλου.

Η πρώην Μις Κόσμος και ο γνωστός επιχειρηματίας μετά από 16 χρόνια γάμου, δεν καταφέρνουν πλέον να βρουν τη «χρυσή» τομή ώστε να λύσουν τα προβλήματά τους με αποτέλεσμα να επιλέγουν τη νομική οδό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το πρώην ζευγάρι που καθ’ όλη τη διάρκεια του κοινού βίου του φρόντιζε να διατηρεί χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας συστηματικά τις κοσμικές εμφανίσεις όπως και τα φλας των φωτογράφων, πλέον, συναντιέται στις αίθουσες των δικαστηρίων καθώς το χάσμα μεταξύ τους παραμένει αγεφύρωτο.

Οι δυο τους που κατά τη διάρκεια του γάμου τους απέκτησαν μια κόρη θα δώσουν σήμερα, Δευτέρα ακόμα μια «μάχη» στο Πρωτοδικείο της Ευελπίδων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:31