search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:17
MENU CLOSE

Ποτάμι για ΕΡΤ: Οι γενικοί διευθυντές δεν έχουν απαραίτητα πτυχίο ΑΕΙ, αλλά «μπάρμπα στην Κορώνη»

03.09.2018 12:33
Πλήρης μεταμόρφωση στην ΕΡΤ: Δείτε το νέο σκηνικό του δελτίου ειδήσεων (Photos) - Media

 

«Οδηγούμαστε σε μία ΕΡΤ που οι συνδικαλιστές και η ομήγυρις δεν εργάζεται, αλλά διοικεί, οι γενικοί διευθυντές δεν έχουν απαραίτητα πτυχίο ΑΕΙ, αλλά «μπάρμπα στην Κορώνη», οι συνταξιούχοι διοικούν επιτροπές, ενώ οι υπεύθυνοι σημαντικών διευθύνσεων δεν γνωρίζουν αγγλικά», γράφει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι αναφερόμενο στις συγκρούσεις που γίνονται στους εσωτερικούς κόλπου της ΕΡΤ.

«Η εικόνα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης όπως την περιγράφει, ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, Γιώργος Θαλασσινός. Όλες οι παθογένειες του παρελθόντος μαζεμένες επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Για να γίνονται αυτά πληρώνουν οι πολίτες από το υστέρημά τους το τέλος δημόσιας τηλεόρασης;», διερωτάται το Ποτάμι.

«Στο Μαξίμου τους ενδιαφέρει ένα πράγμα: πώς θα χρησιμοποιήσουν την ΕΡΤ ως μηχανισμό προπαγάνδας. Γι’ αυτό και η δημόσια τηλεόραση ζει τις χειρότερες στιγμές της. Ο κ. Θαλασσινός καλά κάνει και καταγγέλλει την κατάσταση. Έπρεπε όμως να προσέξει που έμπλεκε», καταλήγει.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:15