14/12/2019 10:18:08

Συνέλαβαν μέλη του ΚΚΕ επειδή έγραφαν συνθήματα και κόλλαγαν αφίσες για το Φεστιβάλ της ΚΝΕ!

Συνέλαβαν μέλη του ΚΚΕ επειδή έγραφαν συνθήματα και κόλλαγαν αφίσες για το Φεστιβάλ της ΚΝΕ! - Media

 

Ολονύχτια κράτηση για 4 μέλη του ΚΚΕ, που συνελήφθησαν στη Λάρισα λόγω αναγραφής συνθημάτων και αφισοκόλλησης για το φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή.

Και οι 4 αφέθηκαν ελεύθεροι το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο ορίστηκε δικάσιμος για τον Ιούνιο του 2019 με την κατηγορία της διακεκριμένης φθοράς.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Λάρισας του ΚΚΕ καταγγέλλει «την προσαγωγή, σύλληψη και ολονύκτια κράτηση των τεσσάρων στελεχών του ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης για το Φεστιβάλ».

«Πρόκειται για ενέργεια επικίνδυνη για το λαϊκό κίνημα με τους κομμουνιστές μπροστά, που αποδεικνύει τον αυταρχισμό και την κατρακύλα της κυβέρνησης. Ο λαός της πόλης μας πρέπει να καταδικάσει στην συνείδησή του την προκλητική και ακραία αυτή πολιτική ενέργεια», ανέφερε σχετική καταγγελία, καλώντας παράλληλα σε κινητοποίηση στα δικαστήρια το πρωί της Δευτέρας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.