search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:49
MENU CLOSE

Συνέλαβαν μέλη του ΚΚΕ επειδή έγραφαν συνθήματα και κόλλαγαν αφίσες για το Φεστιβάλ της ΚΝΕ!

03.09.2018 12:46
4236686.jpg

 

Ολονύχτια κράτηση για 4 μέλη του ΚΚΕ, που συνελήφθησαν στη Λάρισα λόγω αναγραφής συνθημάτων και αφισοκόλλησης για το φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή.

Και οι 4 αφέθηκαν ελεύθεροι το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο ορίστηκε δικάσιμος για τον Ιούνιο του 2019 με την κατηγορία της διακεκριμένης φθοράς.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Λάρισας του ΚΚΕ καταγγέλλει «την προσαγωγή, σύλληψη και ολονύκτια κράτηση των τεσσάρων στελεχών του ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης για το Φεστιβάλ».

«Πρόκειται για ενέργεια επικίνδυνη για το λαϊκό κίνημα με τους κομμουνιστές μπροστά, που αποδεικνύει τον αυταρχισμό και την κατρακύλα της κυβέρνησης. Ο λαός της πόλης μας πρέπει να καταδικάσει στην συνείδησή του την προκλητική και ακραία αυτή πολιτική ενέργεια», ανέφερε σχετική καταγγελία, καλώντας παράλληλα σε κινητοποίηση στα δικαστήρια το πρωί της Δευτέρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:48