search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:27
MENU CLOSE

Κορινθία: Βιασμός 14χρονου από 20χρονο – Τι είδε ο ιατροδικαστής

03.09.2018 13:54
Επεισόδιο σε νυχτερινό κέντρο της Ρόδου: Απειλές, γροθιές και το «ιπτάμενο» μαχαίρι - Media

 

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Κορινθίας η υπόθεση βιασμού ενός 14χρόνου, ο οποίος έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από έναν 20χρονο Πακιστανό, στο Σοφικό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsit.gr.

Το περιστατικό κατήγγειλε στην αστυνομία η μητέρα του ανήλικου ενώ ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη μετά και την εξέταση του παιδιού από ιατροδικαστή, ο οποίος βεβαίωσε τον βιασμό.

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες όταν η μητέρα, αλβανικής καταγωγής, συμφώνησε με τον Πακιστανό φίλο της να πάρει το παιδί μαζί του σε μία επιχείρηση που εργαζόταν προκειμένου να βγάλει μεροκάματα.

Την Παρασκευή, ο 14χρόνος τηλεφώνησε στη μητέρα του και της ζήτησε να επιστρέψει σπίτι καθώς παραπονέθηκε πως δεν περνάει καλά. Όταν το παιδί γύρισε πίσω αποκάλυψε ότι ο Πακιστανός προέβη σε άσεμνες πράξεις πάνω του με αποτέλεσμα η μητέρα να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Ο 20χρονος προσήχθη στο ΑΤ του Σοφικού και συνελήφθη καθώς όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση ο ανήλικος έφερε σημάδια βιασμού. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου.

Πηγή: newsit.gr/Κωστας Στάμου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24