12/08/2020 09:45:15

Ζάεφ: Για πάντα μακεδονική η γλώσσα και η ταυτότητα των Σκοπίων

Ζάεφ: Για πάντα μακεδονική η γλώσσα και η ταυτότητα των Σκοπίων - Media

 

Σίγουρος ότι οι Σκοπιανοί πολίτες θα ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών στο δημοψήφισμα εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, ενώ έστειλε εκ νέου μήνυμα αναφορικά με τη μακεδονική ταυτότητα και τη μακεδονική γλώσσα.

«Η μακεδονική γλώσσα θα είναι πάντοτε μακεδονική και η μακεδονική ταυτότητα θα είναι πάντοτε μακεδονική» ανέφερε ο Ζόραν Ζάεφ, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν σκοπιανά ΜΜΕ, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Πέτσεβο.

«Είμαι πεπεισμένος ότι το δημοψήφισμα θα πετύχει» υπογράμμισε και σημείωσε ότι ο λαός της πΓΔΜ θα «αναγνωρίσει την ευκαιρία» που του δίνεται, μία ευκαιρία που, όπως είπε, είναι «αδιαπέραστη και ιστορική».

Ο λαός «πρέπει να αρπάξει αυτή την ευκαιρία, που παρέχει προοπτικές για το μέλλον των παιδιών μας» τόνισε.

«Σας διαβεβαιώνων ότι θα είμαστε όλοι περήφανοι για το δημοψήφισμα της ανεξαρτησίας και για τη διασφάλιση του μέλλοντος της ευρωπαϊκής ‘Μακεδονίας’ μας» επεσήμανε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός.  

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.