search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:35
MENU CLOSE

Κεφαλονιά: Αυτό είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 20χρονου μοντέλου

04.09.2018 08:18
Ανήσυχος ο Κεχαγιόγλου για τη δίκη του μοντέλου στο Χονγκ Κονγκ - Έκπληξη αν αθωωθεί - Media

 

Απαγχονισμός είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή αναφορικά με τον θάνατο του 20χρονου μοντέλου σε πολυτελές γιοτ Μεξικανού μεγιστάνα. Ο θάνατος της άτυχης κοπέλας αποδίδεται σε αυτοκτονία, ωστόσο, στην υπόθεση υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία.

Το 20χρονο μοντέλο βρέθηκε κρεμασμένο με σχοινιά στην πρύμνη του γιοτ όπου εργαζόταν ως μέλος του πληρώματος τα ξημερώματα της Παρασκευής 31.08.2018, ενώ έκανε την τελευταία της βάρδια στο Mayan Queen IV που ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά.

Η Sinead McNamara περίμενε τη μητέρα και την αδερφή της προκειμένου να περάσει μαζί τους μέρες χαλάρωσης και ηρεμίας. Ήταν κάτι που περίμενε με λαχτάρα και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε.

Οι ελληνικές αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του γιοτ όπου προφανώς καταγράφονται οι τελευταίες στιγμές του άτυχου μοντέλου, σκηνές που αναμένεται να βάλουν ένα τέλος στα ερωτηματικά και να δώσει τις απαντήσεις που ζητούν οι δικοί της άνθρωποι.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:35