search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:46
MENU CLOSE

Λεβέντης: Δεν θα συνεργαστώ ούτε με τον Τσίπρα ούτε με τον Μητσοτάκη

04.09.2018 12:20
Λεβέντης: Οι κλητήρες της Μέρκελ και των Αμερικανών θα τιμωρηθούν για τις Πρέσπες  - Media

 

«Η Ένωση Κεντρώων δεν θα συνεργαστεί ούτε με τον κ. Τσίπρα, ούτε με τον κ. Μητσοτάκη» δήλωσε, σε συνέντευξή του στο «ΟΔΥΣΣΕΙΑ Web radio», ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Λεβέντης, προσθέτοντας: «Με τη ΝΔ, μάλιστα, ούτε πεθαμένοι δεν θα πάμε, τη στιγμή που ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει ότι το πρώτο νομοσχέδιο που θα φέρει ως πρωθυπουργός είναι η κατάργηση της απλής αναλογικής».

«Η Ένωση Κεντρώων δεν θα γίνει ποτέ τσόντα κανενός. Η Ένωση Κεντρώων γεννήθηκε για να φέρει το νέο στο πολιτικό σύστημα, όχι για να κάνει ρουσφέτια, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ» τόνισε ο κ. Λεβέντης.

Αναφορικά με το θέμα της εξόδου Ελλάδας μας από τα μνημόνια, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημείωσε: «Τα δεσμά παραμένουν, τα μνημονιακά μέτρα παραμένουν και μόνο νομικά βγαίνουμε από τα μνημόνια. Οι δανειστές σταματούν να μας δίνουν δάνεια και μας λένε να προχωρήσουμε μόνοι μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντικαθιστά την εθνική αξιοπρέπεια με ελεημοσύνη».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43