search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:19
MENU CLOSE

Χαμός με τη Μόνικα Λεβίνσκι – Πέταξε το μικρόφωνο εκνευρισμένη (Video)

04.09.2018 13:12
Χαμός με τη Μόνικα Λεβίνσκι - Πέταξε το μικρόφωνο εκνευρισμένη (Video) - Media
 
Η Μόνικα Λεβίνσκι διέκοψε συνέντευξή της στο Ισραήλ και αποχώρησε από τη σκηνή όταν της υπεβλήθη μια «εκτός ορίων» ερώτηση για τη σχέση της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον.
 
Η πρώην μαθητευόμενη του Λευκού Οίκου και νυν ακτιβίστρια κατά του byllying ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter το ατυχές περιστατικό που συνέβη στα Ιεροσόλυμα τη Δευτέρα.
 
Στη συνέντευξη που είχε συμφωνήσει να παραχωρήσει η Μόνικα Λεβίνσκι στην παρουσιάστρια του του ισραηλινού δικτύου Channel 2 Γιονίτ Λεβί, στην πρώτη ερώτηση που της έθεσε η δημοσιογράφος ρώτησε αν πιστεύει ότι ο Μπιλ Κλίντον οφείλει μια προσωπική συγγνώμη για το αποτέλεσμα που είχε στη ζωή της το σκάνδαλο της σχέσης τους πριν από 20 χρόνια.
 
«Λυπάμαι. Δεν θα μπορέσω να το κάνω αυτό», απάντησε η Λεβίνσκι προτού βγάλει το μικρόφωνο και αποχωρήσει από την εκπομπή.
 

Η Λεβίνσκι με το tweet της θέλησε να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει από τη συνέντευξη.
 
«Υπήρχαν σαφείς παράμετροι για το τι θα μπορούσαμε να συζητήσουμε και τι όχι. Στην πραγματικότητα, η δημοσιογράφος μου είχε θέσει ακριβώς την ίδια ερώτηση την προηγουμένη μέρα. Τότε είχα πει ότι είναι εκτός ορίων. Όταν με ρώτησε στο στούντιο, αγνοώντας τη συμφωνία μας, ήταν ξεκάθαρο ότι είχα παραπλανηθεί. Έφυγα διότι τώρα είναι πιο σημαντικό από ποτέ οι γυναίκες να υπερασπίζονται τον εαυτό τους και να μην επιτρέπουν σε άλλους να ελέγχουν το αφήγημά τους. Λυπάμαι που αυτή η συζήτηση κατέληξε με αυτό τον τρόπο» έγραψε η Λεβίνκσι.
 
Πληροφορίες: enikos.gr/USA Today
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:19