search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:11
MENU CLOSE

Ετοιμασίες για τον γάμο Ρέμου – Μπόσνιακ: Όλες οι λεπτομέρειες (Photos)

04.09.2018 13:40
Ετοιμασίες για τον γάμο Ρέμου – Μπόσνιακ: Όλες οι λεπτομέρειες (Photos) - Media

 

Ένας από τους γάμους που αναμένεται να συζητηθεί περισσότερο από ποτέ δεν είναι άλλος από εκείνον του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ.

Ο γάμος του γνωστού ζευγαριού θα γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου στο ιδιωτικό εκκλησάκι της οικίας του Δημήτρη Κοντομηνά, στη Βαρυμπόμπη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real Life, στο γάμο έχουν καλεστεί 350 άτομα, ενώ η διακόσμηση στο γαμήλιο πάρτι θα αποτελείται από λουλούδια του αγρού και λεμονανθούς.

Το μενού του γάμου που έχει επιμεληθεί προσωπικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και θα αποτελείται από σαλάτα για αρχή, ριζότο με θαλασσινά, μοσχαρίσιο φιλέτο ή ψάρι και γλυκό, ενώ και η γαμήλια τούρτα θα είναι δικής του έμπνευσης.

Η λίστα των εκλεκτών καλεσμένων περιλαμβάνει ονόματα από τον εφοπλιστικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους, θα είναι αρκετοί τραγουδιστές με τους οποίους έχει συνεργαστεί ο Αντώνης Ρέμος, ενώ με άλλους διατηρεί μακροχρόνια φιλία.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, στον γάμο θα πραραβρεθούν η Μαρινάλλα, η Άννα Βίσση, ο Γιάννης Πάριος, ο Σάκης Ρουβάς, η Κάτια Ζυγούλη, η Δέσποινα Βανδή, η Ελένη Φουρέιρα, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Βασίλης Καρράς, η Τάμτα κ.α.

Το ζευγάρι σκοπεύει να βάλει μια ρομαντική φωνή στο μικρόφωνο, ως έκπληξη για τους προσκεκλημένους του. Έτσι, ο Έρος Ραματζότι θα τους ταξιδέψει με την φωνή του.

Μετά τον γάμο, το ζευγάρι σχεδιάζει να επιστρέψει στην Μύκονο για το μήνα του μέλιτος, όπου θα περάσει λίγες μέρες με τον Ιταλό τραγουδιστή και την οικογένειά του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:11