search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:43
MENU CLOSE

Συνεχίζεται το θρίλερ: Τελικό πόρισμα μετά τα εργαστηριακά αποτελέσματα για το 20χρονο μοντέλο στην Κεφαλονιά

04.09.2018 14:00
Το Σάββατο η κηδεία του 20χρονου μοντέλου που απαγχονίστηκε στην Κεφαλονιά - Η περίεργη απαίτηση της οικογένειας - Media
 
Αναμένονται τα εργαστηριακά αποτελέσματα για να αποφανθεί οριστικά ο ιατροδικαστής σχετικά με το θάνατο 20χρονης Αυστραλής που την περασμένη εβδομάδα είχε βρεθεί κρεμασμένη σε θαλαμηγό η οποία ήταν αγκυροβολημένη στο λιμάνι του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά και η οποία ανήκει σε Μεξικανό δισεκατομμυριούχο.
 
Ο ιατροδικαστής Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας, που διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της κοπέλας, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε ότι ο θάνατός της προήλθε από τον απαγχονισμό και δεν έφερε κακώσεις, ωστόσο αναμένονται και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που θα είναι έτοιμα σε έναν μήνα περίπου. Τη σορό της παρέλαβαν άτομα από την πρεσβεία της Αυστραλίας.
 
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των λιμενικών αρχών -που πήραν καταθέσεις από τα μέλη του πληρώματος αλλά και τα βίντεο της θαλαμηγού που εξέτασαν- ως επικρατέστερο θεωρείται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Ωστόσο η έρευνα δεν έχει κλείσει ακόμη.
 
ΑΠΕ-ΜΠΕ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:43